Autobestickering valt op

autobelettering in de vorm van bestickering valt op

AlphaOmega Amersfoort | MijnSignPartner.nl

DÉ SPECIALIST IN AUTOBESTICKERING

Autobestickering valt op!

Belettering of bestickering geeft jouw bedrijf extra aandacht. Een logo, volledige carwrap of grote belettering veranderen de bestelbussen in rijdende reclameobjecten. Jouw bussen komen overal en worden daarom gezien door veel verkeersdeelnemers. Daar zitten genoeg potentiële klanten tussen!
 
Wij ontwerpen en produceren de stickers en brengen ze daarna op professionele wijze aan. Je hebt niet langer saaie witte bestelbussen, maar rijdende reclameobjecten die gezien worden met 160.000 contactmomenten per jaar. Laat daarom vandaag nog jouw auto of bestelbus bestickeren! Neem contact met ons op voor een offerte op maat of kies direct uit één van de paketten hieronder

Kies hier je voertuig

NIEUW! Ontwerp Je Eigen Auto Of Bedrijfswagen Online

Binnen enkele minuten een “Look & Feel” van uw (bedrijfs)auto met nieuwe belettering? Ook als het een complete wrap is!

Nieuw bij MIJNSIGNPARTNER.NL is CAR-SIGNER. In CAR-SIGNER heeft u toegang tot foliemerken en kleuren, tot ontelbare snijklare vector-illustraties en groot formaat fotomateriaal. Of upload uiteraard je eigen foto’s of logo’s. Maak een gratis Log in aan en krijg direct toegang!

car-design

De voordelen van mijnsignpartner

binnen 1 dag uw offerte

Na ontvangst van het ontwerp krijgt u binnen 1 dag uw op maat gemaakte offerte!

online afspraak plannen

Na akkoord van de offerte plant u zelf online een afspraak voor uw autobelettering

vervangend vervoer

Tegen een geringe vergoeding hebben wij eventueel vervangend vervoer beschikbaar

haal en brengservice

Boven een orderbedrag van €1250,- excl. btw hebben wij een haal- en brengservice

Het proces voor uw autobestickering

Stap 1: Kies het pakket

Kies uit één van onze standaard pakketten of kies voor een creatief ontwerp op maat

  • U maakt een ontwerp via onze pagina car-signer. Wij krijgen digitaal een PDF met uw eigen gemaakte ontwerp;
  • Wij maken voor u een ontwerp na goedkeuring van de offerte;
  • U laat een ontwerp maken door een ontwerpbureau.

Stap 2: Ontwerp

Er zijn verschillende manieren om het ontwerp voor jouw autobelettering te regelen.

  • Je maakt een ontwerp via onze pagina car-signer. Wij krijgen digitaal een PDF met uw eigen gemaakte ontwerp;
  • Van onze studiovormgeving ontvang je een opmaak voorbeeld van een onderscheidend ontwerp speciaal op maat gemaakt
  • U laat een ontwerp maken door een ontwerpbureau.

Stap 3: Goedkeuring

Na je goedkeuring op het voorbeeld maakt onze printoperator indien nodig, kleurproeven ter beoordeling.

Stap 4: Online afspraak plannen

Op MijnSignPartner.nl kunt u online een afspraak inplannen voor uw autobelettering. Op de offerte hebben wij u aangegeven hoelang wij uw auto daarvoor nodig hebben. Dit is een halve of hele dag. Dit kan u reserveren. Wij vragen een klein reserveringsbedrag om er zeker van te zijn dat u de auto komt brengen.

Stap 5: Productie

Na goedkeuring van de kleurproeven en/of uitgezochte foliekleuren  gaan wij het produceren. Dit neemt over het algemeen 3 werkdagen in beslag. Afhankelijk van het gekozen pakket.

Stap 6: Aanbrengen autobestickering

Het is zover, de bestickering kan binnen enkele dagen gerealiseerd worden! Als u online een afspraak heeft gemaakt verwachten wij de auto die dag. Welk dagdeel u de auto dient achter te laten staat op uw reserveringsbevestiging vermeld. Wilt u wachten tot de auto klaar is? Dat kan natuurlijk ook. In de wachtruimte staat een kopje koffie, thee of glaasje water voor u klaar!

Veelgestelde autobestickering vragen

Wat is auto beletteren?

Of uw organisatie nu een enkele auto heeft, een reeks bestelwagens, of een vloot van vrachtwagens, op maat gemaakte voertuig wraps en beletteringen zullen zowel overdag als ‘s nachts hoofden doen draaien, waardoor uw bedrijf ieder moment op de weg meer bekendheid krijgt.

MijnSignPartner.nl biedt een verscheidenheid aan voertuig letter stickers en andere auto reclame oplossingen zoals  signing op maat. Met iedere oplossing wordt uw voertuig beletterd in uw bedrijfskleuren, met kleurrijke productafbeeldingen of volledige voertuig belettering wraps om uw bedrijfsboodschap aan iedere kant van uw voertuig te tonen voor maximale zichtbaarheid. Met magneet stickers bieden we maatwerk magnetische stickers waarmee we uw bedrijfsnaam, logo en contactinformatie tonen.

Auto beletteren is dus niet simpelweg een sticker plakken, er zijn tal van maatwerk oplossingen en we helpen u graag met het kiezen van de beste oplossing. Met onze ervaring in auto beletteren kunnen we u dus goed verder helpen in een totaal oplossing voor al uw voertuigen en grafische wensen.

Autobestickering, een rijdend visitekaartje

Als ondernemer zijnde kan je tegenwoordig niet meer zonder, heb je een wagenpark bestaande uit één of meerdere voertuigen, dan is een reclame-bestickering hiervan eigenlijk wel een must. Onherkenbaar rondrijden is niet meer van deze tijd. Je wilt je klanten natuurlijk laten zien dat je een betrouwbare onderneming hebt en ze bij jou aan het juiste adres zijn. Naast het vertrouwen dat een mooie autobestickering uitstraalt, is het ook een goed middel om naamsbekendheid op te bouwen. Ook wel een “rijdend visitekaartje” genoemd. Ons motto hierin, goede reclame valt op!

Autobestickering van ontwerp tot montage

Met goede reclame zijn we je graag van dienst, maar waar bestaat dat eigenlijk uit? Het is de kunst om je te kunnen onderscheiden van de rest, want laten we eerlijk zijn, merk jij de voertuigreclames op die dagelijks op de weg rondrijden? Die onderscheiding kunnen wij jou als TintTotaal bieden zodat je uitsteekt boven de rest.

Dat begint bij ons ervaren ontwerpteam. Het ontwerpen van autoreclame is een vak apart als je iets meer wilt dan een sticker op je portierdeuren. Omdat de productie bij ons ook in eigen huis plaatsvindt kunnen we kleurmanagement uitstekend in de gaten houden om verassingen te voorkomen. Wij werken met zoveel mogelijk milieubewuste snij- en printfolies en onze printers drinken alleen eco-solvent inkten.

Onze eigen werkvoorbereiding zorgen dat alle materialen een dag van te voren netjes klaarliggen voor het beletteren, maar als er onverhoopt een sticker scheurt kunnen we dat direct oplossen! Op de dag van montage moet de auto schoon aangeleverd worden maar wij ontvetten de auto ook nog zodat de belettering zo goed mogelijk hecht. Jouw auto is voor de autobestickering in goede handen bij onze professionele monteurs!

Promotionele bestickering

Wij bestickeren auto’s ook vaak voor promotionele doeleinden. Zo kan elk voertuig als promotieobject gebruikt worden voor een tijdelijke actie! Dan gebruiken wij een folie die een minder sterk hechtende lijmlaag heeft en er dus makkelijker vanaf gehaald kan worden als de promotie-actie afgelopen is. Promotionele bestickering is niet alleen mogelijk voor enkele bedrijfswagens, maar ook voor volledige wagenparken.

Na akkoord op het ontwerp kunnen we de montage doorgaans binnen 3-5 werkdagen inplannen

Afhankelijk van hoe uitgebreid hij wordt bestickerd een halve tot een hele werkdag.
Bij een volledige wrap hebben we de auto 2-3 werkdagen nodig

Jazeker, de folie die gebruikt wordt is bestendig tegen wassen, zelfs de wasstraat. Bij een wrap raden we wel aan een week te wachten omdat de folie uitgewerkt moet zijn

De auto dient voor de bestickering schoon aangeleverd te worden maar zonder wax-laag. De auto wordt door ons nog op 3 verschillende methodes gereinigd

De bestickering wordt doorgaans bij ons, in een speciaal hiervoor ingerichte werkplaats, uitgevoerd. Om aan onze hoge kwaliteitsnormen te kunnen voldoen, is onze werkplaats nagenoeg stofvrij ingericht en op kamertemperatuur ingesteld. Daarmee halen we het beste uit het beste en kunnen we onze garanties waarborgen. Wens je toch liever dat we de bestickering bij jou op locatie uitvoeren, dan is dat in overleg vaak ook mogelijk