Reclamebord in stijl..

Normaal worden alleen spandoeken in een aluminium frame geplaatst en opgespannen met elastieken.
Voor Jachthaven Kortenhoef / Restaurant de Sloep bedachten we om het reclamebord anders te doen.

Gezien de mooie meerpalen die er staan hebben we bedacht dat het bord bij de ingang iets speciaals moest worden. Om niet het standaard uit te voeren en simpel een reclamebord tegen de palen aan te schroeven hebben we als eerste een aluminium frame geplaatst. Zo’n aluminium frame gebruiken we normaliter bij spandoeken die vaak een tijdelijke aard hebben. Om dan geen spandoek te gebruiken (wat vaak goedkoop oogt) hebben we een reclamebord gemaakt van Dibond® (twee lagen aluminium met een harde kern ertussen).

Het reclamebord is niet standaard in een rechte vorm gezaagd. We hebben het bord aan de bovenzijde Halfrond naar binnen gefreesd. De ene zijde langer als de andere zijde. Zo is het nét iets stijlvoller. Het bord hebben we voorgeboord aan de onder- en zijkanten met grote gaten om scheepstouw er doorheen te rijgen. Dit geeft een speelse uitstraling en treft het doel dat hoort bij een jachthaven!

Om het reclamebord goed te kunnen laten weerstaan tegen de wind hebben we hem voor de zekerheid geborgd met klemmen aan het aluminium frame.